AL - ISRA' AYAT 82

AL - ISRA' AYAT 82

MARI MENYUMBANG UNTUK SAHAM AKHIRAT

RAWATAN AS - SUNNAH

My photo
Senawang, Seremban, Daulah Islamiah, Malaysia
Dan katakanlah:Telah datang kebenaran (Islam), dan hilang lenyaplah perkara yang salah (kufur dan syirik); sesungguhnya yang salah itu sememangnya satu perkara yang tetap lenyap.Hubungi @ SMS saya di talian 017-4150340.

Ukhwah Islamiyyah

Gambar Mayat Osama Palsu ?? - Konspirasi Amerika Keparat

Salam alaik...baru-baru ni dunia digemparkan oleh kejayaan Amerika membunuh pemimpin utama Al-Qaeda, Osama Bin Laden. Pada masa yang sama juga, beratus-ratus rakyat Amerika berpesta dan bersuka ria di atas "kemenangan" mereka membunuh pemimpin utama Al-Qaeda itu. Pada pendapat saya, ini adalah tidak lain dan tidak bukan, adalah satu lagi konspirasi Ameriak Keparat dalam mensensasikan dunia dengan kuasa mereka ataupun mereka ingin menutup episod cerita Osama Bin Laden yang belum tentu kesahihannya. Wallahualam..

Apa yang menyedihkan ada di antara pemimpin umat islam meluahkan rasa lega mereka dengan kematian Osama dan mereka berharap agar dunia akan kembali aman dengan kejayaan pembunuhannya. Sama ada individu bernama Osama benar-benar wujud@tidak, itu bukan yang saya ingin ulaskan, tetapi sikap dan respon mereka sebagai umat islam ke atas orang yang memperjuangkan agama Allah S.W.T menyedihkan !!

Back to the topic, berkenaan dengan kepalsuan gambar mayat Osama..Ini gambar yang disiarkan di Stesen Televisyen Pakistan.

Sila Perhatikan
 Ini pula adalah gambar Osama kira-kira 15 tahun dulu..

Gambar Asal
Kemudian, flipkan gambar di atas ke kanan..Sila bandingkan gambar yang pertama tadi. Palsu Bukan ? Ya, ia gambar yang telah diedit.

Untuk menyokong lagi ini adalah satu konspirasi, lihat gambar di bawah.
 

Sama-sama kita nilai, berhati-hati dengan berita yang kita terima. Tambahan di dunia akhir zaman ini..terlalu banyak konspirasi dan fitnah !! Belum lagi fitnah dajjal..Semoga Allah S.W.T melindungi dan memberi keampunan kepada kita semua, dan semoga Allah S.W.T sentiasa memberi kemenangan kepada pembela agama-Nya..

Di bawah adalah video yang telah lama di'upload' di Youtube, sekadar tatapan...

 

Posted on 4:33 PM by Kamarol Azli Bahari and filed under | 0 Comments »

0 comments:

Post a Comment

RAWATAN AS SUNNAH

TERAPI URUTAN ISLAM

Blog Widget by LinkWithin