AL - ISRA' AYAT 82

AL - ISRA' AYAT 82

MARI MENYUMBANG UNTUK SAHAM AKHIRAT

RAWATAN AS - SUNNAH

My photo
Senawang, Seremban, Daulah Islamiah, Malaysia
Dan katakanlah:Telah datang kebenaran (Islam), dan hilang lenyaplah perkara yang salah (kufur dan syirik); sesungguhnya yang salah itu sememangnya satu perkara yang tetap lenyap.Hubungi @ SMS saya di talian 017-4150340.

Ukhwah Islamiyyah

RAYUAN SUMBANGAN MUSIBAH


Infaqkan harta kita ke jalan Allah..Apalah sangat sumbangan kita jika hendak dibandingkan dengan pengorbanan Nabi dan para sahabah menyebarkan agama islam sehingga kita semua dapat kenal agama ini. Bagi sesiapa yang sakit ada ahli keluarga yang sakit,bersedekahlah..kerana dengan bersedekah penyakit kita akan sembuh dengan izin Allah..

p/s: terbaca dekat paper td, maahad darul quran rusila ni tiada CF dan sijil dari bomba, padahal dah beroperasi lebih 30 tahun, jika lepas forensic tidak mematuhi itu semua,pihak maahad akan dibawa ke mahkamah.

Disebabkan ada maahad2 dan pondok2 macam ni lah lahirnya hafiz dan hafizah. Allah SWT turunkan lebih rahmat kepada penduduk sesebuah negeri itu. Mereka ditimpa musibah,kita bantu dan cari penyelesaiannya.Bukan bawak pergi mahkamah. Jika kamu bantu agama Allah, Allah akan bantu kamu.
Posted on 12:34 PM by Kamarol Azli Bahari and filed under | 0 Comments »

0 comments:

Post a Comment

RAWATAN AS SUNNAH

TERAPI URUTAN ISLAM

Blog Widget by LinkWithin