AL - ISRA' AYAT 82

AL - ISRA' AYAT 82

MARI MENYUMBANG UNTUK SAHAM AKHIRAT

RAWATAN AS - SUNNAH

My photo
Senawang, Seremban, Daulah Islamiah, Malaysia
Dan katakanlah:Telah datang kebenaran (Islam), dan hilang lenyaplah perkara yang salah (kufur dan syirik); sesungguhnya yang salah itu sememangnya satu perkara yang tetap lenyap.Hubungi @ SMS saya di talian 017-4150340.

Ukhwah Islamiyyah

TERAPI URUTAN - RAWATAN AS SUNNAHUrutan memberi banyak kelebihan pada tubuh badan kita diantaranya melancarkan peredaran darah, membantu merehatkan dan menyegarkan badan yang kelesuan selepas penat berkerja. Urutan adalah salah satu rawatan yang digunakan secara meluas utk menyihatkan badan kerana cara ini telah terbukti berkesan sejak turun temurun lagi. Sehingga kini rawatan ini masih digunakan walaupun telah banyak rawatan cara moden di perkenalkan. Urutan juga terbukti boleh menghilangkan stress akibat dari tekanan kerja atau masalah peribadi.

Urutan yang di buat haruslah mengikut kesesuaian dan keperluan badan pesakit. Urutan juga tidak boleh dilakukan dengan terlalu kuat kerana akan menyebabkan tubuh badan pesakit lebam dan sakit dan bagi pesakit pula jika berasa tidak selesa dengan cara urutan yang dilakukan haruslah MEMBERITAHU kepada tukang urut agar dapat di olah mengikut citarasa pesakit dan dapat menghasilkan kepuasan yang maksimum.

RAWATAN AS SUNNAH menawarkan terapi urutan seperti berikut.

1. 
Refleksologi - RM 40.00 

2. Urutan Badan - RM 60

3.. Urutan Persediaan Berkahwin - RM 70

4.. Urutan Pulih Tenaga Batin - RM 70 ( Tanpa sentuhan alat sulit )

Pakej urutan di atas boleh digabungkan mengikut permintaan pesakit.
* Urutan hanya untuk kaum Adam *


Hubungi 017-4150340 [ Mu'allij Kamarol Azli ]
Posted on 4:23 PM by Kamarol Azli Bahari and filed under | 0 Comments »

0 comments:

Post a Comment

RAWATAN AS SUNNAH

TERAPI URUTAN ISLAM

Blog Widget by LinkWithin